Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Сподели в Google Buzz Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 71 от 92
Артикулът е добавен в нашия магазин на Thursday 01 August, 2019.

Guerlain Jardin De Bagatelle EDP парфюм за жени - 100ml

Модел EDP
Производител Guerlain
Цена: 105.00лв.
Коментари
Jardins de Bagatelle е част от колекцията на Guerlain's Patrimoine. Колекция от емблематични аромати, съставена от повече от век от пет поколения на парфюмерите. Тези митични пионерски парфюми съставят уникална олфативна библиотека, която Мезон Гуерлайн се стреми да запази.

Jardins de Bagatelle са изпълнени с многобройни бели цветя, сортове роза, зюмбюли, нарциси и нарцис с изключителна яркост, за великото удоволствие на всеки, който обича природата.
Jardins de Bagatelle се представя в спрей бутилка, вдъхновена от емблематичната Бутилка за пчели, покрита с 69 пчели от империята.
Радостен, блестящ, завладяващ. Jardins de Bagatelle е ефирна и ярка същност, блестящ аромат. Сърцето е истински букет от бели цветя (нероли, жасмин и гардения), които празнуват върху основата на отровна тубероза, подчертана с дървесни нотки. Jardins de Bagatelle цъфти над туберзова основа. Тази суровина има и афродизионни сили. Във времето на Луи XVI неговият аромат изпълваше въздуха в кралския двор, за да идентифицира всички неженени бременни жени: тези жени щели да припаднат под въздействието на това отровно цвете!
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет