Горе

Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto EDP парфюм за жени - 50ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 9 от 32
Артикулът е добавен в нашия магазин на Tuesday 31 October, 2017.

Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto EDP парфюм за жени - 50ml

Модел EDP
Производител Guerlain
Цена: 95.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Всяка жена има дива страна, отприщи твоято с Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto Eau de Parfum Florale , аромат, изпълнен със страст за жени с цветни аспекти.
Вземете ролята на безгрижна, дръзка жена с Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto, съблазнителен парфюм с дълбоко вкоренена тъмнина. Треперейки от желание, провокативната Eau de Parfum ще разбърка сетивата, като отприщи страна от вас, която пламва с увереност. Невидима рокля, която никога няма да искате да махнете, Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto е задължителен аксесоар за всяка жена, която иска да остави трайно впечатление.

Розовата вода поставя сцената в горните нотки на този наелектризиращ аромат, като се покрива с женски тонове на розова есенция, розови и меки нишки от бадеми. Пристрастяващ на всеки етап, незабравимото съчетание създава желание за повече в основата с дълги нюанси на черен чай, черен мускус и впечатляваща нотка от черна кожа.

Връхни бележки: Розова вода
Сърдечни нотки: Розова есенция, Роза Абсолют, Бадем
Основни бележки: Черен чай, черна кожа, черен мускус