Горе

Guerlain Mitsouko EDT тоалетна вода за жени - без опаковка - 50ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 11 от 32
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 04 November, 2017.

Guerlain Mitsouko EDT тоалетна вода за жени - без опаковка - 50ml

Модел без опаковка
Производител Guerlain
Цена: 66.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Mitsouko е създаден от Jacques Guerlain през 1919 г. Създаването на Mitsouko е вдъхновен от героинята на романа на Claude Farrčre's -"Битката", една история за любовта между Mitsouko , съпругата на японския адмирал Того, и британски офицер. Историята се случва през 1905 г. по време на войната между Русия и Япония. И двамата мъже се включват във войната, а Mitsouko, крие чувствата си с достойнство, изчаква резултатът от битката за да види кой от двамата мъже ще се върне при нея и ще и бъде спътник.

Mitsouko е мистериозен аромат, който не позволява на всички да видят красотата му. Откриването е дълго, като игра на всички красиви бележки, и, разбира се, този аромат не е за обикновения ден. На кожата звучи така, сякаш започва отдалеч без никакви намеци и достига до интензивната си и чувствена страна. Mitsouko е един от най-известните аромати на шипрова основа с хладни топ бележки и мъх в основата. Но също така има и бележки на сочна праскова, която дава ясен и доста алчен нюанс. Аромата разполага още с бергамот, праскова, жасмин, майска роза, подправки (канела),дъбов мъх, ветивер и дърво. Ароматът е бурен, необичаен и елегантен, не прекалено сладък, нито тежък, добре балансиран.
Eau de Toilette е много по-остър, докато Eau de Perfume е по-топъл и по-хубав.