Горе

Guerlain Mon Guerlain EDP парфюм за жени - 50ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 7 от 32
Артикулът е добавен в нашия магазин на Tuesday 04 April, 2017.

Guerlain Mon Guerlain EDP парфюм за жени - 50ml

Модел EDP
Производител Guerlain
Цена: 165.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Анджелина Джоли е новото лице на Guerlain и новия дамски аромат Mon Guerlain. Холивудската звезда е вдъхновението за композицията – както винаги Guerlain създават своите ухания с “нотки на жена”. “Ние създаваме парфюми за жените, на които се възхищаваме”, казва Жак Герлен, създател на аромати като Shalimar и Mitsouko. През 2017-та неговия наследник Тиери Васер, майстор-парфюмерист на Guerlain, избира Анджелина за жената зад Mon Guerlain. Актрисата и посланик на ООН избира внимателно новата си рекламна роля – по традиция нейният хонорар ще бъде дарен за благотворителност.

Но Анджелина също избира Guerlain и заради своите детски спомени, когато майка й използва пудрата на марката. Нотките на виолетки и роза остават в съзнанието на звездата и завинаги я свързват с Guerlain. Първите визии на Mon Guerlain с Анджелина Джоли вече са факт – завладяващи черно-бели кадри от фотографа Том Мънро. С опияняващи нотки на ванилия, жасмин и лавандула, новият пролетен аромат е свежа ориенталска композиция. Композицията на аромата започва с освежаващ бергамот и опияняваща лавандула, към които акордите на арабски жасмин и скъпоценен шафран се отнасят към сърцето. Композицията завършва с нотки на таитянска ванилия и сгряващо сандалово дърво.

Връхни нотки лавандула, бергамот
Сърдечни нотки Жасмин Самбак, Ирис
Базови нотки Ванилия, Сандалово дърво, Кумарин.