Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 2 от 17
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 18 August, 2008.

Hermes Eau des Merveilles EDT за жени - без опаковка - 100ml

Модел без опаковка
Производител Hermes
Цена: 145.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

От 2004 г. Eau des Merveilles е ключът, който отваря вратата към чудесата на Hermes. От невинност до фантазия, от детски мечти до женственост, това е свят, в който необикновеното излиза наяве. Уловени в своите кръгли флакони, наподобяващи лупа, ароматите имат магическата сила да видят света от нови и невероятни ъгли. Това е ключът към чудесата, произходът на звездите посред бял ден. Създадена от парфюмеристите Ralf Schwieger и Nathalie Feisthauer, тоалетната вода Eau des Merveilles демонстрира чудесата на Hermès. Свят, в който необикновеното се разкрива с дъжд от звезди посред бял ден. Дървесната и кехлибарена тоалетна вода съчетава обгръщащ бензоин, пикантно елеми и искрящ бигараден портокал. Този първи опус от колекцията Hermès Merveilles ви кани да откриете свят на омагьосване с краката си на земята и главата в звездите. Обонятелно съзвездие, разкриващо поетичния поглед на къщата към света.

Hermes Eau Des Merveilles е ориенталски-дървесен аромат. Модерна приказка, препълнена с чар и мистерия. Един пленителен аромат, който капсулира духа на дървото, паметта на океаните и блясъка на съзвездията.

Пирамида на аромата:

Връхни нотки: портокал, лимон, елеми

Сърцеви нотки: кехлибар, червен пипер, теменужка, пипер.

Базови нотки: ела, ветивер, бял кедър, дъбов мъх.

Hermеs Eau des Merveilles EDT парфюм за жени е лансиран 2004 година.