Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 9 от 13
Артикулът е добавен в нашия магазин на Thursday 27 December, 2018.

Hermes Terre d'Hermes Eau Intense Vetiver EDP парфюм за мъже -без опаковка-100ml

Модел без опаковка
Производител Hermes
Цена: 145.00лв.
Коментари (1)
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Това лято излезе новото издание на парфюма на Terre d’Hermes Eau Intense Vetiver ,като новата интерпретация на мъжкия класически Terre d’Hermes.
Цитрусовият старт на Terre d’Hermes Eau Intense Vetiver, е доста оживен, ярък и интензивен. Акцентите в горната част на състава се изместват към грейпфрут с присъщите им тръпчиви, горчиви и сладко-кисели нюанси,както и на зелена металическа роза и някои смолисти листа от канабис. И това е основната очевидна разлика на новия аромат от оригинала. Ако Eau Intense Vetiver открие нови хоризонти на Terre d’Hermes, тогава тези хоризонти са оцветени в зелено. Една прясна пиперлива част отваря последователността от бележки, започвайки преди цитрусите с ревен.,истинска и чиста част на здравец е красива, добавяйки чистота, прозрачност и зеленина към основата на ветивер. Ветивер е много прозрачен, чист и минерален; Нотките на пипер в аромата са специално подбрани и вместо остър лют черен пипер е използван китайски или съчуански пипер, който на практика е лишен от острота и има хладно елегантно пикантно звучене с оттенъци на анасон, лимон и индийско орехче.

Връхни нотки: бергамот, грейпфрут, лимон
Средни нотки: здравец, съчуански пипер
Базови нотки: ветивер,кехлибар, пачули,олибанум
В момента няма мнения за продукта