Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 8 от 18
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 01 February, 2016.

Hermеs Un Jardin de Monsieur Li EDT унисекс - 100ml

Модел EDT
Производител Hermes
Цена: 180.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Тоалетната вода Hermes Le Jardin De Monsieur Li е част от колекцията “Gardens of Hermes”, посветена на градинското изкуство, способно да създаде райски кътчета сред бетонните джунгли на големите градове. Парфюмът, наречен “Ароматът на градината на мистър Лий” е вълнуваща тръпчива медена сладост и слънчева жизнерадост.
Le Jardin de Monsieur Li е идеален както за мъже, така и за жени.
Композицията на аромата включва нотки на кумкуат и жасмин. Отразява свежестта на лятната сутрин след дъждовна нощ, когато първите слънчеви лъчи прорязват прохладата, обещавайки ясен и топъл ден. Жизнерадостта на композицията се основава на смелата сочност на кумкуата. Зелени нюанси на растителни нотки допълват цитрусовата сладост, позволявайки й да се разкрие възможно най-пълно. Палавият и романтичен акорд на Hermes Le Jardin De Monsieur Li е допълнен от деликатната сладост на жасмин и освежаващ акцент на мента. Резултатът е пронизителен, елегантен аксесоар, чийто звук се развива във вълнуваща и бърза симфония.