Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 2 от 18
Артикулът е добавен в нашия магазин на Sunday 22 February, 2009.

Hermes Un Jardin Sur Le Nil EDT унисекс - без опаковка - 100ml.

Модел без опаковка
Производител Hermes
Цена: 130.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Подарете си невероятната атмосфера и впечатление от неземната красота на брега на величествената река Нил с аромата Hermes Un Jardin Sur Le Nil. Водещият парфюмерист на търговската къща Hermes Жан-Клод Елън, вдъхновен от неяснотата и контрастите на Африка, създаде зашеметяващ парфюм, който е въплъщение на оптимизъм, забавление и радост. Красотата на екзотичните цветя на Средиземно море се разкрива напълно на брега на могъщата река, а приятната свежест на речния бриз ви обгръща с умиление и спокойствие. Този великолепен пролетно-летен аромат ще се хареса както на мъже, така и на жени, тъй като представлява унисекс категорията.
Във връхните нотки на Hermes Un Jardin Sur Le Nil, цитрусов грейпфрут и зелено манго разпръскват вибрации на щастие, а до тях са домати и моркови, отгледани по бреговете на Нил. В „сърцето” тихо шепнат тръстика и божури, а около зюмбюл, лотос и портокал танцуват весело хоро. Композицията завършва с искрящи нюанси на ирис, мускус, канела, тамян и лабданум.

Връхни нотки: грейпфрут, зелено манго, домати и семена от моркови.
Сърдечни нотки: лотос, тръстика, портокал, зюмбюл и божур.
Базови нотки: мускус, ирис, тамян, лабданум и канела.

Лансиран през 2005 година.