Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 1 от 4
Артикулът е добавен в нашия магазин на Tuesday 22 January, 2019.

Hollister Festival Vibes EDT парфюм за мъже - без опаковка - 100ml

Модел EDT
Производител Hollister
Цена: 30.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Дизайнерската къща на Hollister е част от търговската верига Hollister Company, която продава дрехи, насочени към млади мъже и жени. И двете компании са част от по-голямата модна компания Abercrombie & Fitch, която дава незабавна надеждност и престиж на млада марка и осигурява тестова площадка за някои аромати. Hollister пусна първата си колекция от аромати през 2011 г. със SoCal и SoCal for Men. И двата аромата извадиха на преден план светлия, свеж стил на Южна Калифорния.
Hollister ароматите са изработени от J.M. Hollister, за да придадат свежи, чисти аромати с широк спектър от високи нотки и слоеве. Къщата е пуснала множество аромати за жени за една година, като прави това през 2014 г. с пускането на Crescent Bay, Addison, Addison Sunrise, Gilly Hicks Girl, Gilly Hicks Summer и Malaia. Ароматите, изработени от Hollister за жените, обикновено съдържат леки нотки на флорални, цитрусови и плодови нотки, като баланс между свежи, чисти аромати и женственост.
Ароматите, изработени от J.M. Hollister за мъжете, продължават традицията на дизайнерската къща за създаване на свежи, чисти аромати, които помагат да се пренесе един начин на живот и предоставят уникални смеси от цитрусови, пикантни и дървесни нотки.

Ароматът на Festival Vibes Cologne е едновременно енергичен и магнетичен. Притежава върхови нотки от свежи листа от ананас и бреза, наслоени върху обрат от билкови дървесни листа и корен от джинджифил, изсушавайки се до незабравим дъбов мъх и амбра.