Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 22 от 27
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 29 June, 2020.

Hugo Boss Alive EDP парфюм за жени - 80ml

Модел EDP
Производител Hugo Boss
Цена: 140.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Новото издание, BOSS ALIVE Eau de Parfum, е проектирано да отпразнува блаженството на потапянето в момента. „Нов женски аромат, вдъхновен от жени, които правят смели ходове, ALIVE се определя от пристрастяващата си женственост, магнетизъм и сила; характеристики, които BOSS Woman рисува всеки ден, докато създава свое собствено определение за успех.“

Феноменална експлозия от плодове: "Искрящи плодове в горната част на този аромат предлага сияен и пристрастяващ старт, който насърчава страстно състояние на ума в неговия носител. С хрупкави и енергични нотки на ябълка се смесва заедно с игрив и остър касис, целуната от слънцето слива и топла канела, сладкият и плодов характер на аромата се изразява във всички моменти - действа като напомняне, че животът може да бъде източник на безкрайно щастие, ако се живее енергично. Добавянето на естествена мадагаскарска ванилия, вкусно сладка в много аспекти , бързо се развива и се превръща в маркер на парфюма, символ на joie de vivre, която ALIVE жената притежава “.

Разширен цветен магнетизъм: "Флоралното качество на ALIVE е извлечено от светещия, примамлив индийски Жасмин Самбак, който е центърът на този аромат. Символ на сияйна женственост, той се разгръща с простота и привлекателност. Обгръщайки сетивата със своята свободен- одухотворен магнетизъм, той носи неотразимата увереност на потребителя. Чистото и бяло качество на сърдечната нотка контрастира с финия, сух аромат на мащерка;
Уверена дървесна женственост: „Гръбнакът на ALIVE е създаден от живите и силни гори в основата, съставени с есенции от китайски кедър, за да създадат силен характер, едновременно структурен и мек. Комбиниран с гладко, кремообразно сандалово дърво, маслина дърво и Аляска Голдънуд, интензивният, но успокояващ топлина и сила аромат вдъхновява потребителя да поеме към собствения си ритъм. "