Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 36 от 46
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 28 January, 2023.

Hugo Boss Boss Bottled PARFUM за мъже - без опаковка - 100ml

Модел EDP
Производител Hugo Boss
Цена: 120.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Hugo Boss Boss Bottled Parfum е кожен дървесен аромат, създаден през 2022 г. от парфюмеристите Suzy Le Helley и Annick Menardo. Създаден за мъж, който знае, че е ШЕФ, този аромат излъчва мъжественост и елегантност. Това се подкрепя не само от свежите и чувствени нотки, но и от емблематичния флакон. Ароматът се отваря с поразителни нотки на свежа мандарина и олибанум. В сърцето на този аромат се разплитат нотки на смокиново дърво и ирис, показвайки леко прахообразен и землист аромат. В крайна сметка, ароматът има дървесен и кожен акорд, който завършва този аромат с изключителна дълбочина.
Тази красива комбинация без съмнение е мъжествена и харизматична, наистина вдъхновяваща съвременния мъж. Бутилката запазва класическия образ на гамата, но в тъмна презентация, която съответства на профила на този аромат. В заключение, съчетавайки едновременно елегантност и стил, този аромат ви носи уникален аромат.

Връхни нотки: мандарина и олибанум;
Сърдечни нотки: ирис и смокиново дърво;
Базови нотки: кедър и кожа.