Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 12 от 46
Артикулът е добавен в нашия магазин на Wednesday 21 September, 2011.

Hugo Boss Hugo Just Different EDT за мъже - 40ml

Модел EDT
Производител Hugo Boss
Цена: 55.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

HUGO Just Different е дългоочакваното продължение на обичания оригинал HUGO Man, който е най-добре продаваният в световен мащаб аромат-икона през последните шестнадесет години. Въплъщавайки авангарден, но същевременно убедителен стил, модата HUGO осигурява прогресивен външен вид със съвременно звучене и последният аромат на модната къща HUGO Just Different възприема този иновативен подход с неконвенционално, изненадващо и свежо ухание, което ви вдъхновява да виждате нещата по различен начин, през различни перспективи.

HUGO Just Different е за мъжа, който черпи вдъхновение от всичко, което го заобикаля. Неговото пътуване е необикновено и маршрутът, който избира, изглежда без конкретна цел; при всяка стъпка движенията му са бързи, енергични, спонтанни. Той вижда неочакваното и осъзнава, че възприемчивият ум е ключът за неговия творчески успех и обогатяване. Той има способността да вижда света около себе си различно, той е катализаторът за нови изживявания и заедно със своите приятели преобръща нощта надолу с главата и после обратно.

Джаред Лето е новото лице на HUGO Just Different и HUGO Man, идеално олицетворява този креативен и експериментален дух. Превъплъщение на любопитния наблюдател, той е в непрекъснато търсене на оригинални идеи и изживявания от разнообразни източници.

HUGO Just Different е преоткриване на класическия свеж, мъжествен, папратов аромат. Черпейки вдъхновение от фундаменталните контрасти на градската среда, в която мъжът HUGO живее, той се характеризира с неочаквано преливане на различни съставки, комбинирайки освежаваща прохлада с мека топлина.

Hugo Boss Hugo Just Different EDT парфюм за мъже е нов аромат и е лансиран 2011 година