Горе

Hugo Boss Hugo Woman EDP парфюм за жени - 50ml.
 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 17 от 28
Артикулът е добавен в нашия магазин на Tuesday 11 August, 2015.

Hugo Boss Hugo Woman EDP парфюм за жени - 50ml.

Модел EDP
Производител Hugo Boss
Цена: 65.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Hugo Boss стартира Hugo Woman, аромата, който бележи края на деветдесетте години, през 1997 г. Ароматът стартира като свеж и ефирен цветно-плодов, наличен в концентрация Тоалетна вода. В края на 2014 г., идва нова версия-Hugo Woman в концентрация Eau де Parfum.

Hugo Woman Eau de Parfum е цветен, плодов аромат, който се твърди, че съдържа един нетрадиционен, момчешки обрат. Ароматът съчетава неочаквани природни съставки с иновативни молекули. Тя е смесица от традиционни женски и неочаквани мъжки тонове, с цел да се предефинират аромати на жените, за да отрази минималистичен блясък на тази къща.

Връхните нотки включват плодови акорди на бойзенова, пенлива италианска мандарина и планинска прохлада на Хималайската червена трева. Сърцето се състои от жасмин Самбак, черна слива, ирис и пикантен черен чай. Базата е топла с кехлибарени акорди и сандалово дърво завързана с кедър.