Горе

Hugo Boss Ma Vie EDP парфюм за жени - 75ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 15 от 28
Артикулът е добавен в нашия магазин на Tuesday 23 June, 2015.

Hugo Boss Ma Vie EDP парфюм за жени - 75ml

Модел EDP
Производител Hugo Boss
Цена: 90.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Hugo Boss стартира Ma Vie Pour Femme през лятото 2014 г., която принадлежи към същата линия като Boss Nuit от 2012 г., Boss Jour от 2013 г. и Boss Nuit Intense от 2014 г. Ароматът се предлага в пакет от същия дизайн като предшествениците; бутилката и кутията са оцветени в меки нюанси на розово този път. Ароматът е обявен за женствена, силна и независима жена.

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme е вдъхновен от независимия дух на една жена, когато тя прави пауза, за да се отдаде на простите моменти в живота; разходка вкъщи призори, да усеща слънцето по кожата си, помирисването на едно цвете , моменти, когато наистина ценим живота, Boss Ma Vie Pour Femme това е нейният най-завладяващ момент, когато излъчва женственост и увереност. "

Съставът е описан като чист и уникален. Тя се състои от три части, наречени "модерност", "женственост" и "доверие". Модерността е включен във връхни нотки на кактус цвете и зелена свежест. Женствеността е изобразен със сърцето на розова фрезия, жасмин и деликатна роза пъпки. Основата на топли гори и кедър въплъщава доверието.