Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 19 от 34
Артикулът е добавен в нашия магазин на Friday 17 April, 2020.

Trussardi Pure Jasmine EDP за жени - без опаковка - 90ml

Модел без опаковка
Производител Trussardi
Цена: 79.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Trussardi обявява пускането на "нова парфюмна вода за емблематични жени", наречена Trussardi Pure Jasmine. Това е ново допълнение към женската колекция Trussardi и е посветено на ценностите на съвременната женственост. Pure Jasmine е специално създаден за жени, родени през 80-те години на миналия век и които разбират, че днешната феминистка означава "следване на правилата на поведение и език, основани на индивидуализъм, устойчивост и приобщаване", според марката.

Pure Jasmine принадлежи към семейството на шипрови бели цветя. Връхните нотки се отварят с бергамот и нероли и свеж солен акорд на шам фъстък. Сърцевината се състои от шампака, жасмин и MuganeTM, който в Pure Jasmine подсилва жасмина в сърдечните нотки на аромата и е строго хипоалергичен, нетоксичен и биоразградим. Базовите нотки на пачули, сандалово дърво и ванилия осигуряват "тайната" на устойчивостта на аромата.

Връхни нотки: бергамот, солен акорд на шам-фъстък;

Средни нотки: жасмин абсолю, магнилия чампака, розов лист;

Базови нотки: пачули, сандалово дърво.