Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 32 от 32
Артикулът е добавен в нашия магазин на Sunday 04 April, 2021.

Issey Miyake L'Eau D'Issey EDT за мъже - без опаковка - 80ml+20ml

Модел без опаковка
Производител Issey Miyake
Цена: 65.00лв.
Коментари
Един аромат, две бутилки
Новият иновативен формат

Лека и нечуплива, тази капачка на бутилката е готова за употреба. Носете го в торбичка и лесно нанесете бърз ароматен спрей по всяко време. Този самостоятелен мини-формат от 20 ml е идеален за използване в движение.
Издържана, елегантна и емблематична, тази бутилка остава. Оставете го у дома и се върнете към емблематичния му аромат, когато се върнете от пътуванията си.
IGO, новият спътник на поредицата „L’EAU D’ISSEY“.
Той се отличава с форма на капачка, която го прави лесен за навсякъде, където и да отидете, както и елегантна форма на бутилка. Серията 2 в 1, която ви позволява да се насладите на два стила на един аромат, олицетворява философията на Issey Miyake за постоянно преследване на иновациите.

Една жизнена среща между цветовете на лотос и белите цветя.
(Бутилка 80 ml + капачка 20 ml )

Този парфюм е съчетание на двете начала на живота ин и ян. Водата е основната тема. Тя излъчва чистота и свежест, движение и живот. Leau dIssey pour Homme е свеж и горещ аромат с дървеcни и ориенталски нотки като: мандарини, шипрови нотки, Юзу от Япония, кориандър, градински чай, здравец, бурбон, синя водна лилия, индийско орехче, шафран, дървесна канела от Цейлон, амбра, тютюн, сандалово дърво, vetiver и мускус.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет