Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 33 от 33
Артикулът е добавен в нашия магазин на Thursday 23 September, 2021.

Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum Intense EDP парфюм за жени - 100ml

Модел EDP
Производител Jean Paul Gaultier
Цена: 195.00лв.
Коментари
LA BELLE LE PARFUM EAU DE PARFUM INTENSE
В градината на Готие, където са разрешени всички грехове. Новата оригинална жена, La Belle Le Parfum, засилва съблазънта си с пристрастяваща чувственост. Извит тъмночервен забранен плод за по -голяма интензивност, неговата женственост е украсена от огърлица от златни рози. Под златното слънце и буйната растителност, нейната парфюмна вода опиянява сетивата с елегантност. Поддайте се на изкушението!

Бутилка на име желание. От червено до черно, оригиналната женственост на La Belle Le Parfum показва своята интензивност чрез градация на цветовете по перфектните си линии. Ултра-чувствен силует, украсен с огърлица от златни рози.

Ориенталски и плодови нотки ви обгръщат с вкусен и интензивен аромат. Отдайте се на всички изкушения, като опитате забранения плод на La Belle от Jean-Paul Gaultier.

Интензивната женственост на Luscious Oriental Eau de Parfum. В основата на това творение е смесица от зелена круша, чувствен жасмин, боб тонка и пристрастяваща ванилия. Тази интензивна парфюмна вода от Gaultier’s Garden е неустоима забранена смесица от сияйна съблазън. Отдайте се на следите му.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет