Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 12 от 14
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 12 September, 2022.

Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum Intense EDP парфюм за жени - 30ml

Модел EDP
Производител Jean Paul Gaultier
Цена: 120.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

LA BELLE LE PARFUM EAU DE PARFUM INTENSE
В градината на Готие, където са разрешени всички грехове. Новата оригинална жена, La Belle Le Parfum, засилва съблазънта си с пристрастяваща чувственост. Извит тъмночервен забранен плод за по -голяма интензивност, неговата женственост е украсена от огърлица от златни рози. Под златното слънце и буйната растителност, нейната парфюмна вода опиянява сетивата с елегантност. Поддайте се на изкушението!

Бутилка на име желание. От червено до черно, оригиналната женственост на La Belle Le Parfum показва своята интензивност чрез градация на цветовете по перфектните си линии. Ултра-чувствен силует, украсен с огърлица от златни рози.
Ориенталски и плодови нотки ви обгръщат с вкусен и интензивен аромат. Отдайте се на всички изкушения, като опитате забранения плод на La Belle от Jean-Paul Gaultier. Интензивната женственост на Luscious Oriental Eau de Parfum. В основата на това творение е смесица от зелена круша, чувствен жасмин, боб тонка и пристрастяваща ванилия. Тази интензивна парфюмна вода от Gaultier’s Garden е неустоима забранена смесица от сияйна съблазън. Отдайте се на следите му.