Горе

Jean Paul Gaultier Scandal EDP парфюм за жени - 80ml.
 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 5 от 17
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 30 October, 2017.

Jean Paul Gaultier Scandal EDP парфюм за жени - 80ml.

Модел EDP
Производител Jean Paul Gaultier
Цена: 189.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Новият аромат от Jean Paul Gaultier стартира през юни 2017 г. в сътрудничество с PUIG и е наречен SCANDAL.

Scandal е предназначен да разруши всички клишета, предлагайки нещо ново и модерно в същото време. Ключови нотки на състава са червен портокал, мед, пачули и гардения, кремаво, земен и балсамов гурме ефект, с топли, дълбоки, дървесни оттенъци.

Бутилката на новия аромат SCANDAL е изработена от прозрачно стъкло, а запушалката е проектирана в скулптурна форма на женски крака в златист цвят.
Целта е да се създаде нещо по-пикантно, празнично, секси и забавно, от бутилката до кампанията.
Мощната му и едновременно с това елегантна ароматна аура, ще ви изненада с изключителната си издръжливост и шеметно присъствие. Изключително забавното и секси цялостно излъчване на аромата и флакона, ще ви направи негови сигурни почитатели.

Рекламната кампания е създадена като смесица от секс и политика. "Решихме да кажем, животът на" Лейди Министър". Тя е министър от правителството ,която отива на парти през нощта в Париж" квартал Pigalle и след това отива директно в офиса на работа.