Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 20 от 32
Артикулът е добавен в нашия магазин на Sunday 16 February, 2020.

Jean Paul Gaultier Scandal A Paris EDT за жени - без опаковка - 80ml.

Модел без опаковка
Производител Jean Paul Gaultier
Цена: 115.00лв.
Коментари
Jean Paul Gaultier разширява линията си на Scandal с нова версия, която идва след първия старт на Scandal през 2017 г., и Scandal by Night от 2018 г. SCANDAL A PARIS ще предложи нов вид гастрономия с акцент с мед, ключова бележка от всичките три скандала издания.

Първото скандално издание съчетава богат мед с пачули, пчелен восък и карамел, украсявайки ги с кремообразни цветни аромати на гардения и портокалови цветове. Scandal By Night беше по-дълбока, опияняваща и леко по-тъмна версия на оригинала, съчетаваща бадеми с боб Тонка, череши и буйни туберози. Пачули все още присъстваше тук, но действаше най-вече като подкрепа на гъстото и сладкото плодово ядро.

Третата поредица от медни скандали, SCANDAL A PARIS, е шикозна версия с по-ярки ноти. Основната нотка на меда е подобрена с формата на жасмин в сърцевината, съчетана с кадифени и сочни крушови нотки, което отново води до цветна плодова смес от мед. Ароматът е обявен за ултра женски и по-ефирен от своя предшественик, а композицията е подписана от парфюмера Дафни Буджи.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет