Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 17 от 18
Артикулът е добавен в нашия магазин на Wednesday 08 September, 2021.

Jean Paul Gaultier Scandal pour Homme EDT за мъже - 50ml

Модел EDT
Производител Jean Paul Gaultier
Цена: 125.00лв.
Коментари
С мускулеста елегантност и боксови ръкавици, новият SCANDAL POUR HOMME на Jean Paul Gaultier удря силно с енергизираща и пристрастяваща тоалетна вода. Увенчан с победи, този крал на пръстена съблазнява своите почитатели с мъжественост, контрастираща с чувствен дървесен ориенталски аромат, който нокаутира всички. Нека шоуто започне!

БУТИЛКАТА - Истинска трофейна бутилка. Скандалът? Този шампион предизвиква скандал с победа, носейки триумфалната си, окъпана от слънцето златна корона върху въртящата се бутилка за многократно зареждане. Опирайки се на теглото на прозрачното си стъкло, широкоплещият спортист, той е кралят на ринга. Секси боксьор, украсен със златната плоча, носеща неговото име.

ДЪРВЕСЕН ОРИЕНТАЛСКИ АРОМАТ

Предефиниране на карамел с шик в тоалетната му вода: как се осмелява да го направи? В хармонично съгласие с боба тонка, тази нетипична нотка се смесва с градинския чай и ветивера по екстравагантен начин на Жан Пол Готие, който съблазнява сетивата изненадващо. Неговият изключително пристрастяващ и чувствен синьо-сив сок привлича всички победи към себе си. Невероятен аромат, който създава скандал.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет