Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 9 от 20
Артикулът е добавен в нашия магазин на Wednesday 18 July, 2018.

Jimmy Choo Man Blue EDT за мъже - 100ml

Модел EDT
Производител Jimmy Choo
Цена: 90.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

"Jimmy Choo отваря нова глава с Jimmy Choo Man Blue, изразяваща съвременен стил, който да съответства на днешния начин на живот. Бариерите между работата и улицата са изтрити, всичко е наред за уверения, но небрежен човек от днес.

Неговият тъмносин костюм е непринуден, но елегантен с проста фланелка, чиито бели маратонки са перфектният аксесоар, където и да отива. Без всякакво усилие той излъчва спокойно увереност и магнетично привличане, което се вижда от аромата, който носи, ароматно свеж на повърхността, но решително мъжки, със скрити земни дълбочини.
Този динамичен нов аромат в мъжкия ароматен франчайз на Джими Чоу е игра на контрасти като самия мъж Джими Чоо, инстинктивен ароматен кожен аромат. Когато Джими Чоо напуска дома си, той скача на скейтборда си и се движи напред по тротоара, бризът разтърсва косата му, звукът на рок музиката резонира в ушите му. Неговата съвременна чувственост е в съответствие с натоварения му начин на живот, той обича най-хубавите неща в живота и превъзхожда кодовете - правилата се правят, за да бъдат прекъснати, за да живее живота, който иска ".

Дървесния ароматен кожен парфюм е композиран за Джими Чоо от Натали Лорсън. "Аз композирах този набор от текстури около три въздействащи елемента: ароматната и кадифена текстура на листата от градински чай, зърнестата и сурова текстура на кожата и гладката текстура на сандаловото дърво, за да създаде мъжко и модерно пристрастяване", обяснява Натали Лорсън.

Връхни нотки:есенция от градински чай, черен пипер, Бергамот, лавандула
Средни нотки: кожа,кипарис, амбра, ябълка и ананас
Основни нотки: Сандалово дърво, ванилия, Ветивер ,пачули