Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 35 от 36
Артикулът е добавен в нашия магазин на Wednesday 14 December, 2022.

Jimmy Choo Seduction Collection Tempting Rose EDP парфюм за жени - 125ml

Модел EDP
Производител Jimmy Choo
Цена: 220.00лв.
Коментари
Jimmy Choo стъпи в непреходния блясък и духа на „червения килим”, като освен разкошни обувки и чанти, представи на своите почитатели и ексклузивна линия от грим продукти и парфюми, наречена „Seduction Collection”. Новата гама бележи козметичния дебют на дизайнера и е въплъщение на фината вселена Jimmy Choo: женствена, елегантна и хипнотична.

Тази престижна колекция си играе с цветовете и блясъка, отразявайки уверения стил и дързък дух на жената Jimmy Choo. А обектите на желанието, които обръщат обичайните представи са шест парфюма, всеки от които черпи вдъхновение от иконичните дизайни на Jimmy Choо.

Изработена във Франция и вдъхновена от красивата и мека роза, кралицата на цветята, Tempting Rose подчертава красотата и повишава съблазънта. Свежи и деликатни, картина на прясно отрязани рози, комбинирани с плодови малини и личи. Резултатът е аромат, който е едновременно завладяващ и хипнотизиращ. Украсете тоалетната си масичка с многостранната стъклена бутилка с метална блестяща капачка и започнете ново пътешествие, прегърнало флорална идентичност.
 Всички права запазени © 2000-2023 Парфюми.нет