Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 1 от 4
Артикулът е добавен в нашия магазин на Thursday 26 March, 2020.

Jo Malone Basil & Neroli EDC унисекс парфюм - 100ml

Модел EDC
Производител Jo Malone
Цена: 215.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Лондонската марка Jo Malone е една от най-успешните компании на пазара, занимаваща се с производството нишови парфюми.Луксозните нишови парфюми Jo Malone са произведени само от най-качествените суровини, имат голяма трайност и са изключително елегантни. Завладяващите аромати Jo Malone се крият в елегантни стъклени флакони с емблематична капачка.Основателката на марката Джо Малоун още от дете започва да събира най-различни цветя в градината си, за да прави различни аромати и сапуни от тях. В началото на своята кариера започва да работи като цветар през деня, а през нощта като козметик. В знак на благодарност към клиентите, които се завръщат за повторни процедури дизайнерката започва да подарява аромати, създадени от нея. Постепенно парфюмите се превръщат в сензация. Ентусиазмът на доволните клиентите е насърчават за откриване на собствен бутик, в които да продава парфюми, продукти за грижа за тялото и аромати за дома.И така през 1994 г. Джо Малоун открива първия си бутик в Лондон, където тя сама предлага своите парфюми, ароматизирана козметика и аромати за дома. Успехът на Джо малоун много скоро забелязват от Estee Lauder, която от 1999 г. започва да си сътрудничи с талантливата лондончанка. Нишовите парфюми Jo Malone са изключителни, уникални и ще се превърнат във ваше важно модно допълнение. Чрез възможността да ги комбинирате можете да се насладите на усещането за свобода и подчертаете вашата индивидуалност. С парфюмите Jo Malone няма да сте една от тълпата и никой друг няма да ухае като вас.

Новият аромат на Jo Malone излиза през септември 2016 г. под името Basil & Neroli. След Lime Basil & Mandarin от 1999 г., това е първият аромат от колекцията, който съдържа босилек като основна съставка. Както винаги, ароматът може да се използва самостоятелно или да се комбинира с други от Jo Malone. Препоръчителните комбинации са с Wood Sage & Sea Salt, Red Roses и Blackberry & Bay.

Ароматът обещава изтънчената британска атмосфера на Лондон в това модерно, младежко и забавно издание. Свежата, игрива и флорална унисекс композиция е създадена от парфюмеристката Ан Флипо, която го определи като „свеж, изискан, чувствен флорален със зелени фасети - зашеметяващ в своята простота“. Развива се със зелени горни нотки на босилек, които се превръщат в свежо флорално сърце на нероли, с основа от бял мускус и ветивер, излъчващи земни тонове.