Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 6 от 9
Артикулът е добавен в нашия магазин на Thursday 26 March, 2020.

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt EDC унисекс парфюм - 100ml

Модел EDC
Производител Jo Malone
Цена: 215.00лв.
Коментари
Лондонската марка Jo Malone е една от най-успешните компании на пазара, занимаваща се с производството нишови парфюми.Луксозните нишови парфюми Jo Malone са произведени само от най-качествените суровини, имат голяма трайност и са изключително елегантни. Завладяващите аромати Jo Malone се крият в елегантни стъклени флакони с емблематична капачка.Основателката на марката Джо Малоун още от дете започва да събира най-различни цветя в градината си, за да прави различни аромати и сапуни от тях. В началото на своята кариера започва да работи като цветар през деня, а през нощта като козметик. В знак на благодарност към клиентите, които се завръщат за повторни процедури дизайнерката започва да подарява аромати, създадени от нея. Постепенно парфюмите се превръщат в сензация. Ентусиазмът на доволните клиентите е насърчават за откриване на собствен бутик, в които да продава парфюми, продукти за грижа за тялото и аромати за дома.И така през 1994 г. Джо Малоун открива първия си бутик в Лондон, където тя сама предлага своите парфюми, ароматизирана козметика и аромати за дома. Успехът на Джо малоун много скоро забелязват от Estee Lauder, която от 1999 г. започва да си сътрудничи с талантливата лондончанка. Нишовите парфюми Jo Malone са изключителни, уникални и ще се превърнат във ваше важно модно допълнение. Чрез възможността да ги комбинирате можете да се насладите на усещането за свобода и подчертаете вашата индивидуалност. С парфюмите Jo Malone няма да сте една от тълпата и никой друг няма да ухае като вас.

Jo Malone стартира новия Wood Sage & Sea Salt Cologne, който идва на пазара през септември 2014 г.,Съставът на новия аромат, както подсказва името му, е съставен от семе от амрет, морска сол и градински чай, заедно с червени водорасли и грейпфрут. „Този ​​аромат е различен за мен“ - казва Кристин Нагел, парфюмер на композицията. Тя добавя: „Морският въздух се смесва със солена и минерална текстура на пясък и камъни. Като аромат на дрейф има естествена и свежа изтънченост. Сложна комбинация от дърво и море е в същността му. Той осигурява усещането за свобода и естествен дух. "

Wood Sage & Sea Salt Cologne е създаден с намерението да предизвика усещането за удоволствие, свобода и бягство сред природата, вдъхновено от уникалния характер и качество на британския плаж.
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет