Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 7 от 10
Артикулът е добавен в нашия магазин на Wednesday 03 October, 2018.

Lalique Les Compositions Zamak EDP парфюм унисекс Аромат - 100ml

Модел EDP
Производител Lalique
Цена: 140.00лв.
Коментари
Освен последното издание Living Lalique, за да отбележи годината 2015 г. в къщата на Lalique, беше представена нова колекция от аромати, вдъхновени от благородни метали. Пристига след миналогодишната колекция Lalique Noir Premier La Collection и следва традицията и стила на къщата. Флаконите от новата колекция Lalique Les Compositions Parfumees Collection бяха създадени в същия стил като флаконите от мъжки аромат Hommage a l'homme Voyageur, представени миналата година, направени от замъглено стъкло с черна запушалка.

Най-новата колекция Lalique Les Compositions Parfumees включва следните издания: Bronze, Silver, Gold, Electrum and Zamak. "Хармоничната смес от метали, разтопени заедно, като парфюм суровини пристигат обединени в колекция от красиви и уникални аромати. Пет различни аромати се основават на сплави на метали и благородни метали".

Пикантна енергичност и силата на метала в аромата Zamak са подчертани от топ бележки от бергамот, мандарина и розов пипер. Сърцето цъфти с портокалов цвят, фрезия и индийско орехче, за да създаде елегантност, докато кедър, черна кожа и ванилия осигуряват сила на метала.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет