Горе

  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 31 от 33
Артикулът е добавен в нашия магазин на Thursday 28 January, 2021.

Lalique Mon Premier Crystal Sensuel Absolu de Parfum за жени - 100ml

Модел EDP
Производител Lalique
Цена: 145.00лв.
Коментари
Къщата на Лалик никога не пропуска да достави велики произведения на обонятелното изкуство. Вече станахме свидетели на голям брой шедьоври, но тази година всички фенове на марката ще бъдат по-щастливи от всякога, защото къщата пуска не само един страхотен аромат, но и три. Те влизат във флакони, за да умрат, създадени с много специална концепция, която е вярна на произхода на името Lalique като производител на стъкло. Колекцията се казва Mon Premier Cristal (My First Crystal) и с нея марката иска да върне използването на кристала в ежедневното парфюмно изживяване.

В основата на аромата пристрастяващото сливане на топящ се боб Tonka и плътска мадагаскарска ванилия изразява това на кристала. За да облекчи тези кремообразни кехлибарени нотки и да предложи огън, дизайнерът ги гали с нотка на препечен, почти изгорен аромат. На заден план живите нотки на Уди Кехлибар оживяват пламъка.

Има много техники, свързани с работата с кристал. Материалът може да изразява голямо разнообразие от визуални ефекти. Парфюмерите са работили върху разтопени, изваяни и сатенени техники и са ги превърнали в аромат.
“Molten Crystal” е вариацията, представена в SENSUEL, композиция, създадена от парфюмериста Karine Dubreuil-Sereni. Това е дървесен ориенталски аромат.

Връхни нотки: бергамот.
Сърдечни нотки: момина сълза, хелиотроп.
Базови нотки: пачули, ванилия, бели мускуси, зърна тонка, кехлибар.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет