Горе

  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 1 от 4
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 29 June, 2020.

Marina de Bourbon Prince Noir EDT за мъже - 100ml

Модел EDT
Производител Marina De Bourbon
Цена: 80.00лв.
Коментари
В духа на традицията и идентичността и с ретроспекция на семейната история на принцеса Марина де Бурбон, творения, които са проектирани и предлагани, се преплитат с кралски мотиви, оформени според нейния стил и изискан вкус.
През 2007 г. Черно-белият принц се присъедини към ароматната част на различни кожени предмети, неизбежни луксозни парфюми и бижута, създадени след нейния дизайн. Те могат да бъдат намерени в нейния „Бутик“ в Париж, където се продават луксозни дрехи и обувки.
Принцеса Марина де Бурбон представи своите две издания на парфюми за мъже, които са много специални и наречени Prince Noir и Prince Blanc. Луксозните издания, оцветени в черно и бяло, представляват двама мъже, разглеждани като принцове от модерната епоха, вариация на владетел и романтик.

Черният принц - PRINCE NOIR е внушителен, енергичен и бърз, привлича магически и управлява законите и хората в цялата си слава и сила. Той завладява всичко около себе си, той е господар на собствената си съдба. Като силен и красив, принц Ноар обединява мъжки, загадъчни и строги линии в страстен еликсир на успеха, предлага се в елегантна черна бутилка, съдържаща 50 или 100 ml EDT.

Връхни нотки : кардамон , амалфи лимон, пипер
Средни нотки: здравец,кедър,канела
Базови нотки: кехлибар,ветивер, бразилски rosewood
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет