Горе

  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 31 от 33
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 01 January, 2022.

Marina De Bourbon Symbol Royal EDP парфюм за жени - 30ml

Модел EDP
Производител Marina De Bourbon
Цена: 60.00лв.
Коментари
Плодов, гурмански аромат, като омайващ воал, който разкрива хиляда и един чувствен аспект на притежателя.
Сладострастният аромат на чувствена, самоуверена жена, която играе на силната си и крехка страна, за да получи това, което иска. Със Symbol Royal Марина е вдъхновена от красивата, автентична природа, която използва с уважение, разкрива женствеността на жените.
Жената Symbol Royal е красива и светла. Тя живее всеки момент интензивно. Нейният обезоръжаващ чар, нейното отношение, нейният омайващ поглед обръщат главите на тези, които я срещат. Чувстваме се готови да направим хиляда и едно луди неща за нея! Чувствена и изпълнена с увереност, тя съблазнява с голямата си женственост и решителност. Нейната сила? Автентична, без хитрост, тя играе с елегантност със силната си и крехка страна, за да получи това, което иска.

Връхни нотки : Сочна круша, бликаща от светлина, галена от пищни нотки на праскова. Вкусна смес, чиято кадифена сладост се събужда от палави изблици на леко тръпчиви малини.
Сърдечни нотки: Великолепен портокалов цвят с дълбоки, топли извивки, се съчетава със светещ божур.
Базови нотки: Цветното сърце е закръглено от топлите акорди на кехлибар. Завладяващата сила на пачули, съчетана с гурманските нотки на пралина, придават ужасно чувствен завършек на аромата.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет