Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 19 от 33
Артикулът е добавен в нашия магазин на Tuesday 30 June, 2020.

Marina De Bourbon Tender Reverence EDP парфюм за жени - 100ml

Модел EDP
Производител Marina De Bourbon
Цена: 90.00лв.
Коментари
Този парфюм олицетворява женствена жена, която е запазила своята младежка романтична невинност.
Tendre Reverence, френски аромат, проектиран в Париж.

Колекцията от аромати Marina de Bourbon представи женския парфюм Tendre Reverence, като романтичен наследник на предишното издание Reverence от 2007 г. Парфюмът Tendre Reverence идва в същата форма на флакон като Reverence, както и изданията Marina Blue и Pink Princesse. Tendre Reverence е създаден в духа на Шато де Версай, който е бил фамилният дворец на принцеса, а композицията е създадена по начин, който да предизвиква страстите на живота и да ни напомня за богатата история.

Парфюмът отразява богатството и елегантността на принцеса и по хармоничен, спокоен начин отразява нейните мечти, надежди и спомени. Композицията на Tendre Reverence е конструирана като флорално-плодова и се отваря с нежна смес от росен бергамот, касис и праскова. Сърцето обхваща разкошен букет от розов божур, магнолия и замразени теменужки върху основа от кремави нюанси на мускус, сандалово дърво и ванилия.

Tendre Reverence принадлежи към групата на женствените и елегантни аромати, които предизвикват емоции и подчертават женската чувственост. Характерът му е мек, сияен и мил.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет