Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 10 от 28
Артикулът е добавен в нашия магазин на Sunday 17 March, 2019.

Mercedes-Benz Man Grey EDT за мъже - без опаковка - 100ml

Модел без опаковка
Производител Mercedes - Benz
Цена: 65.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Mercedes-Benz Man Grey е нов аромат на оригиналния Mercedes-Benz Man. Той има за цел да съблазни широка гама от мъже по целия свят, тъй като е класически аромат, създаден, за да отговори на очакванията на различни типове мъже. Той има и безкрайно измерение, благодарение на многото си аспекти и перфектния си баланс.Man Grey предлага нова вариация на темата за модерната елегантност, обновена интерпретация на изтънчените кодове на мъжествеността.

Mercedes-Benz Man Grey влиза в стъпките на своя успешен предшественик: техните бутилки са идентични, с изключение на цвета. Качествената матова бутилка с меко докосване е оцветена в антрацитно сиво, което му придава още по-модерна елегантност. Иконичната сребърна звезда все още присъства, а също така и уникалното впечатление на ореола, създадено от кръговото стъкло в средата на бутилката. Изборът на цветовете, визуално превежда контраста на самия аромат: едновременно свеж и пикантен.

Създаден от френския майстор парфюмер Оливие Крес, Mercedes-Benz Man Grey е ново допълнение към дървесното кехлибарено семейство. Пикантните цитрусови нотки, омъжени за пикантния розов пипер, отварят пътя за ново начало, а сърцето на аромата се изразява в елегантна подредба на градински чай, olibanum и ambrox, придавайки му ароматни и чувствени измерения. Благодарение на балсамът Gurjun, смесен с дървесни кехлибарени дървета и мускус, Mercedes-Benz Man Grey оставя силна пътека, която води до пристрастяване и дълготрайност.

Mercedes-Benz Man Grey се обръща към елегантния мъж, който живее в съвременен градски свят. Всеки ден той е заобиколен от сивите нюанси на градовете и техните изключително графични линии. Той е спокоен в тази вселена, знае как да се движи в този съвременен свят. Харизмата му е очевидна и оставя силно впечатление. Хората го помнят дълго време, след като са го срещнали. Точно като парфюма му: пристрастяване и дълготрайност…

Пирамида на аромата:

Връхни нотки: Цитруси и розов пипер.

Средни нотки: градински чай,олибанум,амброксан.

Базови нотки: балсам от тиково дърво, мускус, кехлибарено дърво.