Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 20 от 24
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 20 February, 2023.

Mercedes-Benz Sign EDP парфюм за мъже - 50ml

Модел EDP
Производител Mercedes - Benz
Цена: 37.10€
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Последното издание за мъже от ароматите на MERCEDES-BENZ под лиценза на INCC group е Mercedes-Benz Sign, пикантното и дървесно творение, представено като нов стълб на марката.

"За мъжа, който го носи, SIGN е емблема. Тази на неговата уникалност и успеха му. Съществен елемент, който отразява неговата житейска философия: да бъдеш нащрек, да поемеш лидерството, да събереш около себе си кръг от посветени, за които страстта e амбициозна рима. Най -доброто доказателство за нейния успех. " SIGN впечатлява със своята мощност, интензивност и разсейване. Връхните нотки разкриват есенцията на кардамона, който се смесва с розов пипер, за да внесе свежест и да контрастира с по-ванилова основа. Базовите нотки включват също боб тонка и бял мускус, които играят топла и чувствена нота, преди да се смесят с кашмир и дървесно пачули . След това идват горчив грейпфрут, хрупкава ябълка и цветен букет, състоящ се от ароматна лавандула, портокалов цвят, розов здравец и - вече рядко срещан в парфюмерията - абсолют на виолетови листа, създавайки изискан баланс, който майсторът на парфюмериста Olivier Cresp е усъвършенствал с усърдие.

Връхни нотки: гватемалски кардамон, розов пипер, виолетови листа
Сърдечни нотки: портокалов цвят, лавандула, здравец
Базови нотки: кашмирено дърво, боб тонка, пачули