Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 21 от 28
Артикулът е добавен в нашия магазин на Tuesday 10 January, 2023.

Mercedes-Benz Sign Your Attitude EDT за мъже - 50ml

Модел EDT
Производител Mercedes - Benz
Цена: 39.75€
Коментари
SIGN YOUR ATTITUDE: аромат, създаден да изненадва, иновира и съблазнява - характерен парфюм, който оставя трайно впечатление за престижа на мъжа, който го носи.
Влезте зад кулисите… според Mercedes-Benz, човекът, който вече е направил SIGN свой характерен аромат, сега ще разкрие ново измерение на своята идентичност със SIGN YOUR ATTITUDE. Два парфюма, две страни на един и същи човек. Той е самоуверен, винаги успешен, вдъхновяващ всички, които го срещнат. Но също така знае, че животът трябва да се живее на момента, че щастието трябва да се хване с две ръце. Той знае, че енергията му е заразителна. Неговата аура все още пленява публиката без усилие; няма нужда да се хвали с успеха си. Привличането на хората и оставянето на трайно впечатление е отношение, начин на живот. Това е нещо в начина, по който действа, в начина, по който се държи. Начинът, по който носи аромата си.

Този завладяващ аромат се отваря със свеж, буен коктейл от бергамот, мандарина и джинджифил. Дръзкият бленд разкрива ароматен букет от лавандула и кипарис, обогатен с канела и индийско орехче. Кехлибарена нотка подсилва тези топли подправки за дълбок и мощен аромат, модерен и неустоимо мъжествен – точно като своя носител.

Връхни нотки: бергамот, мандарина, джинджифил
Средни нотки: лавандула, кипарис, канела, индийско орехче
Базови нотки: кехлибар, цеталокс