Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 22 от 25
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 20 February, 2023.

Mercedes-Benz The Move EDT за мъже - 200ml

Модел EDT
Производител Mercedes - Benz
Цена: 110.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

"Забравете клишетата и обобщенията за Millennials" - както предлага марката! "Ако някога е имало ера, която се открояваше от сбора на нейните индивидуалности, тя е наша. Mercedes-Benz е избрал да създаде многостранен аромат. Свободен за всеки човек да го направи свой."

Името е избрано толкова добре, че да отразява съвременния живот и забързания свят, в който живеем сега. Името THE MOVE е очевиден избор за този пристрастяващ аромат, синоним на мобилност, плавност и свобода. Той изисква име, което резонира - което говори за желанието да се живее, да се движи толкова бързо, колкото света, в който живеем, едновременно луд и завладяващ. Точно като аромата. "

"За да задържи The Move, Mercedes-Benz искаше органична, проста и чиста форма. В никакъв случай не е показателна. Нещо съществено, малко футуристично."

Ароматът се отваря с освежаващи цитрусови нотки, опръскани с морска вода и с хубав цветен привкус на ябълков цвят, контрастиращ със здравец, кардамон и еланов балсам. Модерна, вдъхновяваща, но стилна.

Пирамида на аромата:

Връхни нотки: грейпфрут, кардамон, ябълков цвят

Средни нотки: солени морски нотки, здравец

Базови нотки: тонка боб, ела балсам