Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 50 от 52
Артикулът е добавен в нашия магазин на Tuesday 29 September, 2020.

Mercedes-Benz The Move Express Yourself EDT за мъже -без опаковка- 100ml

Модел EDT
Производител Mercedes - Benz
Цена: 60.00лв.
Коментари
Преди година THE MOVE прикачи хилядолетия със своя многостранен аромат. Mercedes-Benz пуска нова версия на този пристрастяващ аромат, който въплъщава преди всичко движение, плавност и свобода. Името на новия фланг е THE MOVE: Express Yourself.
Носът зад THE MOVE, Доминик Ропион, "създаде този въздушен, лек вариант на оригинала. Откриващите нотки са по-плодови от тези на предшественика му. Този невероятно съвременен аромат се отваря с взрив от свеж въздух и мента и градински чай. зелена ябълка и нотки на ананас, кехлибар и пачули. Този Аромата е незабавно разпознаваем - парфюм, който цъфти като ода за свободата ", обяснява марката.
Що се отнася до новия аромат, той бе обявен от марката като по-лека версия на първото издание. Всъщност не е по-лек, но различен - плодов с интензивната сочна смес от ананас и ябълка. Той има същата модерна концепция като първата от миналата година и същата форма на флаконa. Отворът дава въздушно въздействие, което е по-озонично от светлината, докато разработката носи плодов коктейл, последван от топла и успокояваща основа.

Пирамида на аромата:

Връхни нотки: акорд на чист въздух, мента, градински чай

Средни нотки: ананас, зелена ябълка

Базови нотки: кехлибар, пачули
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет