Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 26 от 28
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 20 February, 2023.

Mercedes-Benz The Move Live the Moment EDP за мъже - 100ml

Модел EDP
Производител Mercedes - Benz
Цена: 86.00лв.
Коментари
The Move Live The Moment е творение, което изпраща посланието да изживеем живота си пълноценно и всеки момент максимално!
„Наслаждавай се, грабни момента, движи се, скачай, танцувай, смей се! Нека светът знае, че съществуваш. Живей живота си. Времето е сега; мястото е тук. Представяме ви сплотения вик на новия аромат на Mercedes-Benz: Движете се, изживейте момента. Аромат, който капсулира духа на свободата, същността на градския живот. Нова, по-интензивна версия, която олицетворява движението, модерния живот и желанието да грабнете деня. Аромат, който вдъхновява свободата на мисълта и действието. Аромат, който отключва сетивата. Това е парфюм, който се разгръща като любовно писмо към живота във всички възможности и изненади, които крие. Носенето на The Move Live the Moment е интензивна, мощна декларация за самоутвърждаване.

Доминик Ропион, носът зад THE MOVE, създаде освежаваща, пристрастяваща, гурменска версия на оригинала.
„Натискане на фужер до максимум.“ Имайки предвид тази концепция, той се зае със структурирането на Live the Moment, наслоявайки мъх, бергамот, градински чай и здравец, пронизани с блясък на джинджифил, гарниран от чувствено пачули, обвито в бензоин, за да придаде топлина, богатство и сладострастно покритие на аромат. Live The Moment е двойна игра на съживяваща свежест, поставена върху мощни, ориенталски дървесни базови нотки.

Връхни нотки: джинджифил
Средни нотки: здравец
Базови нотки: бензоин