Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 7 от 9
Артикулът е добавен в нашия магазин на Friday 26 January, 2018.

Montale Aoud Cuir d'Arabie EDP парфюм за мъже - без опаковка - 100ml

Модел без опаковка
Производител Montale
Цена: 120.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Aoud Cuir d’Arabie е аромат на френската марка Montale, вдъхновен от екзотичните уханни аромати на Ориента, предимно скъпоценен уд, Това вещество с уникален аромат и произход идва от Agarwood (Aquilaria). Когато е атакувано от специален вид гъбички, агаровото дърво се защитава, като отделя много тъмна и ароматна смола. След това дървесината, напоена със смола, се съхранява в студени и затъмнени мазета. След процеса на дестилация се създава известният уд, любим на целия арабски свят.
Един от най-известните парфюми, въртящи се около уд, със сигурност е Aoud Cuir d’Arabie, за който Лука Турин казва, че е единствената истинска и автентична смес от кожа и уд.
Aoud Cuir d’Arabie е специално обонятелно изживяване и парфюм, който предефинира представата за парфюми, нашите очаквания и надежди, свързани с парфюмите, както и самите естетически принципи, на които се основава нашето възприятие и оценка за красота. Aoud Cuir d’Arabie ни дава напълно нова визия за това какво е красота и какво трябва да бъде и представлява парфюмът.
Парфюмната композиция на Aoud Cuir d’Arabie е кожена, доминирана от титанично силни нотки на уд и кожа. Този парфюм не се интересува какво впечатление ще остави у другите, дали ще бъде харесан, обичан или не. Не се интересува от мнението на цивилизацията. Но все пак има красота в искреността да бъдеш такъв, какъвто си, и да не се преструваш. Кожа и уд, толкова истински и пълни с характер, въпреки това са свързани и преплетени в този парфюм в едно смислено цяло. Мощен! Ако някой парфюм излъчва чиста и необуздана сила, това е Aoud Cuir d’Arabie. С течение на времето ще започнете да забелязвате как защитите ви бавно намаляват, една по една, и ще започнете да го жадувате и да искате да се предадете напълно на неговата мощ. Чувството да го следваш… е освобождаващо!

<Ароматни нотки: тютюн, бреза, агарово дърво и кожа.