Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 61 от 133
Артикулът е добавен в нашия магазин на Friday 26 January, 2018.

Montale Mango Manga EDP парфюм унисекс парфюм - 100ml

Модел EDP
Производител Montale
Цена: 138.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Montale Mango Manga е плодово-дървесен унисекс аромат с отчетлив акцент на манго. Този парфюм от френската марка, известна преди всичко с любовта си към ароматите на Изтока и Арабия и тяхната изключителна история, възхищава с екзотична комбинация от ценни дървета, плодове и цветя.
Парфюмната вода Mango Manga въплъщава екзотиката, слънчева енергия от манго, вибриращ калабрийски портокал и изключителен жасмин (Jasmine Sambac). Сочният портокал придава на композицията свежест, сладостта - иланг-иланг, а екзотичният характер е подчертан от луксозна дървесна основа с тонове на ветивер, кедър, агарово дърво и мъх. Всичко това създава много оригинален, интригуваща и оригинална композиция. Както всички творения на Pierre Montale, парфюмите Mango Manga са съставени от естествени материали с най-високо качество във високи концентрации, което гарантира дълготрайност на аромата.
Montale Mango Manga е сладък, екзотичен аромат, напомнящ за къпане в слънце. Сочен, приятен аромат, който удивително съчетава плодови акорди с дървесни тонове и прекрасна нотка на жасмин. Сякаш използва тайно знание, придобито по време на престоя му в Саудитска Арабия. Pierre Montal създаде парфюм, който, макар да улавя същността на сочно манго, окъпано в тропически слънчеви лъчи, не е нито прекалено сладък, нито безпогрешно летен.
Montale Mango Manga може да се носи през цялата година. Но особено през лятото, когато навява мисли за тропическа ваканция. Идеални са и за през деня, но дълбоката базова нотка ги прави подходящи и за вечерно облекло. Mango Manga ще зарадва всички любители на вкуса на манго в плодови композиции с оригинални добавки. Всеки, който умее да цени високото качество и оригиналността, трябва да го пробва.

Връхни нотки: портокал, манго
СЪРДЕЧНИ НОТКИ: жасмин самбак, иланг-иланг, нероли
БАЗОВИ НОТКИ: ветивер, кедър, дъбов мъх