Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 35 от 35
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 24 April, 2021.

Mugler Alien Arty Collection EDP парфюм за жени - 60ml

Модел EDP
Производител Thierry Mugler
Цена: 125.00лв.
Коментари
Новият колекционеркси аромат на Mugler Alien Arty Collector (We Are All Alien) от легендарната поредица Alien е поместен в многоцветен флакон. Оригиналната визия на бутилката е получена чрез високотехнологичнa иновативнa производственa процедурa („случайно интерактивно лакиране“), използвана за пръв път в луксозната парфюмерия. Резултатът е уникално преливане на пет различни цвята чрез случайно приложена последователност. Вследствие на процеса всеки един колекционер има възможността да получи единствено по рода си издание и да се почувства още по-специален.

„We are all Аlien“ в превод „Всички сме извънземни“ е новият хаштаг и мото на серията Alien, поканваща към нов, неизвестен и вълнуващ свят.

Композицията на парфюма запазва някои от основните нотки на предшественика си, като тук се наслаждаваме на повече свежи и сладки плодови акорди. Връхната нотка е мандарина, сърцевината е преплитане от чувствен жасмин и портокалов цвят, а базата е елегантен завършек от топла ванилия, мистичен бял кехлибар и дървесни нотки.

Пирамида на аромата:

Връхни нотки: мандарина;

Средни нотки: жасмин, портокалов цвят;

Базови нотки: кашмеран, ванилия, кехлибар, дървесни елементи.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет