Горе

  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 11 от 11
Артикулът е добавен в нашия магазин на Wednesday 12 August, 2020.

Narciso Rodriguez for Him Bleu Noir Extreme EDT за мъже -без опаковка- 100ml

Модел без опаковка
Производител Narciso Rodriguez
Цена: 100.00лв.
Коментари
Bleu Noir Extreme е интригуващ; той е свеж аромат, който е едновременно загадъчен и силен. Хрупкав, хладен и жизнен: мускусът с подпис остава в основата на аромата и е съчетан с ледени цитрусови нотки - мандариново зелено и босилек - оживени от чувствени дървесни нотки - син кедър, черен абанос и цитрусови плодове.
"Взискателна интерпретация на оригинала, новата бутилка е изкусно проектирана от Нарцисо Родригес. Трайната мистерия на Bleu Noir Extreme се отразява от бутилката в светещ нюанс на тъмно синьо с леко замръзнала патина. Правоъгълната капачка на подписа е прозрачна, разкриване на чиста архитектурна форма и добавяне на още един елемент на мистерия. Опаковката е елегантна и изискана. "
„Линията Narciso Rodriguez For Him предава усещането за двойственост, открито в мъжественост с яснота, дълбочина и чувственост. Оригиналният тоалет за вода Bleu Noir Eau de Toilette е чист и свеж, но все пак мистериозен и съблазнителен. Мускусът на подписа е съчетан с пикантни горни нотки от кардамон и индийско орехче, и дървесни нотки на син кедър Atlas, дърво абанос и черен ветивер. "

BLEU NOIR EAU DE TOILETTE EXTREME улавя усещането за мистерия с по-дълбок интензитет, който също е уникален.
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет