Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 105 от 120
Артикулът е добавен в нашия магазин на Wednesday 08 March, 2023.

Narciso Rodriguez Musc Noir For Her комплект за жени - 100ml EDP+50BL+10ml EDP

Модел комплект
Производител Narciso Rodriguez
Цена: 200.00лв.
Коментари
Narciso Rodriguez избра рядко мускусно масло, за да бъде в основата на оригинала за нея. Мускусът е не само пристрастяващ, но и изненадващо женствен и издръжлив в своите земни, топли сили на съблазняване; той улавя и празнува основната женственост и себеизразяване на жената като никой друг аромат. Колекцията й трансформира смелите, но фини качества на мускуса, за да създаде уникален вечен аромат за жените, които го вдъхновяват.

Най-новата глава в емблематичната за нейната колекция от аромати на Narciso Rodriguez, for Her MUSC NOIR, е изявление за безкрайно мистериозната природа на женската чувственост. Изследването на суровата сила на мускуса разкрива нов трансцендентен аромат, който изобразява винаги очарователната загадка на съвременната женственост.

For Her MUSC NOIR засилва пристрастяващата природа на оригинала за нея с изследване на по-тъмните, по-интензивни аспекти на характерния мускус на Нарцисо Родригес.

FOR HER MUSC NOIR улавя една смела нова женственост с елементи на мистерия и интрига - разпознаваем синтез от чувственост и увереност.

Връхни нотки: слива
Средни нотки: хелиотроп, мускус
Базови нотки: велурени кожени акорди.
 Всички права запазени © 2000-2023 Парфюми.нет