Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 53 от 115
Артикулът е добавен в нашия магазин на Tuesday 30 November, 2021.

Paco Rabanne PHANTOM комплект за мъже - 50ml EDT +100ml Душ гел

Модел Комплект
Производител Paco Rabanne
Цена: 130.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Phantom, новият мъжки аромат на Paco Rabanne
Същността на самочувствието, подхранвана от усещането за добра енергия. Футуристичен аромат, роден от сблъсъка между луксозно майсторство и нова технология.

Използване на авангарден творчески процес за подбор на съставки, за да се почувствате заредени с енергия, силно уверени и секси.

Коренно различно, напълно разрушително: открийте първата ни свързана бутилка. Докоснете телефона си отгоре и потеглете с новия си играч!

Невероятен аромат, роден от дръзката среща на енергизираща зелена светкавица от лимон и ветивер и привличането на неустоима кремообразна лавандула и дървесна ванилия. Phantom се произвежда във Франция, от отговорни и етично произведени съставки като органичен абсолют на лавандин, италиански лимон и ветивер от Хаити.

Променящ играта дизайн, изработен от хром, метал и черно. Ярък. Празничен. От космоса.

Повече от бутилка, Phantom е първият ни свързан аромат. Докоснете телефона си към бутилката си, свържете се с Phantom Universe и се запознайте с новия си играч!

Пазете бутилката Phantom и я напълнете отново. Благодарение на размера си за пълнене 150 ml, никога повече не изхвърляйте бутилката Phantom: запазете я и я напълнете отново. Неговият иновативен и лесен за използване пълнител ви позволява да напълните отново 150 мл тоалетна вода за секунди.