Горе

Paco Rabanne Pure XS Комплект за мъже - 100ml +150ml Део
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 59 от 206
Артикулът е добавен в нашия магазин на Friday 20 October, 2017.

Paco Rabanne Pure XS Комплект за мъже - 100ml +150ml Део

Модел Комплект
Производител Paco Rabanne
Цена: 125.00лв.
Коментари
Paco Rabanne Pure XS Комплект за мъже - 100ml +150ml Део

"Pure XS жив, магнетичен и свеж ориенталски, с постоянно вграждане между топло и студено, нежно и интензивно." Две усещания по ръба, изглаждане, привличане и отблъскване, първото : експлозивна свежест. тази любовна игра, сетивата стават диви и небцето се изчервява с предозиране на почти ледения джинджифил, сочно, вкусно, афродизиак с плътско усещане.Втория порив е на растителен сок и мащерка.
Канелата добавя пикантно докосване и придава влажност, пикантен грях, последван от вълна от власт с дълбока, благородна ванилия, напомоена с от кожа-алкохол и мускус. И се потапя в пулсиращата топлина на захарта, усещане за прегряване на кожата, за да влезе в променено състояние с бърз, чист копнеж да се отдаде отново.

Съставът се обявява като ориенталска комбинация от свежи подправки и нагряващи смоли и дървета. Двама парфюмеристи на IFF, Ан Флипо и Каролин Дюмур разработиха аромата. Целта им беше да предадат "усещането за треперене на кожата с желание и изгаряне с удоволствие". Тази идея за "тлеещ трепет" ръководи парфюмеристите, за да постигнат композиция с две споразумения, които контрастират и хармонизират един с друг: тяло-към-тяло, уловено между две противоположни крайности.
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет