Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 18 от 21
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 06 February, 2023.

Police To Be Camouflage EDT за мъже - 125ml

Модел EDT
Производител Police
Цена: 45.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Police пуска нов аромат, POLICE TO BE CAMOUFLAGE в популярния флакон с формата на череп, но този път в камуфлажен стил. Ароматът следва изданията To Be от 2011 г., To Be Woman от 2012 г., The Illusionist от 2012 г., To Be The King и To Be The Queen от 2013 г.

To Be Camouflage е посветен на мъже на възраст 18-35 години, които следват модата, като модерна концепция и силна композиция. Камуфлажът е новата специална концепция на колекцията TO BE – както обяви Mavive! Характеризира се със специална декоративна техника, сублимация, която отпечатва матов цвят върху стъклото, като създава непрозрачен камуфлажен мотив.

Заедно с контрастиращите сребърни детайли, камуфлажният мотив със сигурност ще привлече вниманието заедно с флакона във формата на череп, който се отличава от останалата част от колекцията. Композицията на аромата обещава изобилие от нюанси и контрасти и се отваря с цитрусово-пикантни акорди (лимон, кардамон, мента, червена ябълка и антилон). В сърцето на композицията се открояват подправки, съчетани с ефирни слънчеви нотки и озонови акорди (слънчеви нотки, озон, лавандина, индийско орехче, канела, ревен и теменужки), почиващи върху топла и мека основа от ванилия, тонка, кашмирено дърво, хаитянски ветивер и дървесен кехлибар, леко освежен с портокалов цвят.

Връхните нотки са червена ябълка, мента, кардамон и лимон;

Средните нотки са канела, ревен, лавандула, слънчеви нотки, озонови нотки, индийско орехче и виолетка;

Базовите нотки са ванилия, боб тонка, кехлибар, хаитянски ветивер, портокалов цвят, дървесни нотки и кашмирено дърво.