Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 10 от 17
Артикулът е добавен в нашия магазин на Thursday 31 January, 2019.

Prada Luna Rossa Sport EDT за мъже - 150ml

Модел EDT
Производител Prada
Цена: 170.00лв.
Коментари
Prada Luna Rossa е разширила своята колекция с нов аромат за мъже - Prada LUNA ROSSA SPORT които излезе на пазара след изданията от 2012 г., Luna Rossa 34-ата Америка Cup Limited Edition от 2013 г. и Prada Luna Rossa Extreme от 2013 г.

Новият аромат пристига в същия флакон като предишните издания, в привлекателно червено стъкло в съчетание с гладко метално сребро спортен стил и превъзходна част и представлява комбинация от техника и ветроходство. Интелигентното използване на текстура и контраст на червени и метални сребърни цветове прави новия аромат Prada Luna Rossa Sport-виден, атрактивен, модерен и различен от останалата част от линията.

PRADA LUNA ROSSA SPORT е създаден от парфюмериста Daniela (Roche) Andries който е създал множество Prada Editions, аромат на колекцията La Gemme от Givenchy, както и най-новите чай Благоуханието Eau parfumées Au The Bleu, аромати от Marni, Bottega Veneta, и т.н.

Парфюмът се отваря с цитрусов-тръпчив джинджифил смесени с ароматни нотки на плодове от хвойна. Сърцето на аромата е обогатен с лавандула, а основата се затопля с ванилия и тонка.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет