Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 29 от 45
Артикулът е добавен в нашия магазин на Thursday 28 May, 2020.

Pupa Active Light Компактен Крем Фон дьо тен SPF 20 Light Beige 020

Модел фон дьо тен
Производител Pupa
Цена: 48.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Pupa Active Light

Озаряващ компактен крем фон дьо тен за перфектна и сияйна кожа

Иновативен фон дьо тен активиращ светлината, която повишава естественото излъчване на лицето Ви. Смесва се перфектно с тена, прилепва като втора кожа и придава сияен, "безупречен" вид.

Текстурата се плъзга гладко и е лесна за нанасяне, с пълен комфорт.
Изключителна формула, характеризираща се с отлична комбинация от суровини с емолиентни свойства. Тяхната специална хидратираща и възстановяваща активност ги прави перфектните инструменти за вашата кожа. Обогатен с екстракт от Bidens pilosa, истинска съставка, подобна на ретиноид от растителен произход, за сияен и регулиращ себума ефект. Цветовата смес използва ексклузивни пигменти, които са преминали през специална технология за обработка, за да осигурят перфектен, гладък и безупречен тен. Обогатен с витамин Е, с антиоксидантни свойства и SPF 20, който защитава кожата от вредните лъчи на слънцето.
Вземете продукта с помощта на гъбата и го нанесете с малки докосвания по цялото лице, като започнете от центъра на челото, носа и брадичката, като се смесят навън. След това смесете от брадичката си към основата на шията, за да избегнете грозните контрасти в цвета.

SPF 20
Идеален за нормална до суха кожа
Нисък риск от алергия
Дерматологично тестван
Не комедогенен
Без парабени
Продуктов код: 050081 020

Произведено в Италия