Горе

  • -20%
  • -20%
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 10 от 43
Артикулът е добавен в нашия магазин на Sunday 26 August, 2018.

Pupa Ароматизирана вода за тяло с Водна лилия - 150ml

Модел вода
Производител Pupa
Цена: 25.00лв. 20.00лв.
Коментари
PUPA SCENTED WATER SOOTHING MOISTURIZING 150ML / АРОМАТИЗИРАНА ВОДА ЗА ТЯЛО С ЕКСТРАКТ ОТ ВОДНА ЛИЛИЯ - Код 0TE010003E

Ароматизирана вода за тяло с екстракт от водна лилия
Съвети за използване: Ароматизирана вода Soothing Moisturizing - обилно впръскайте от нея навсякъде, особено по врата, китките, свивката на коленете и между гърдите си, за да оцените всички ползи от етеричните масла и техните ароматерапевтични свойства. Идеална за сутрин след вземане на душ, перфектна за всяко време през деня.

Свойства: Чувствен аромат с пикантни нотки в съгласие с цветен и плодов букет. Елегантна и много женствена. Ароматерапевтичните качества на масло от карамфил пренасят спокойствие и ви позволяват да се отдадете на спокойна почивка. Ароматната вода е чудесна алтернатива на парфюма, тя е по-лека и по-деликатна и може да се пръска няколко пъти на ден върху цялото ви тяло. Полисензорно преживяване, което обхваща тялото и ума. Екстрактът от водни лилии дава интензивна влага на кожата. Ароматерапията на карамфила има успокояващ ефект. Красиво ароматизираният цветен букет е от роза, жасмин, божур, османтус и ирис.

Насладете се на домашен Спа-ефект: Истинско мулти сензорно усещане, което обгръща тялото и ума, за да се насладите на спокойствието в твоя дом.

За пълна СПА терапия у дома, следвайте този уелнес ритуал:

Почиствайте кожата с душ гел и се насладете на интензивните аромати, освободени от масла за ароматерапия.
Използвайте солеви скраб два пъти седмично, разтривайте на влажна кожа, особено в тези области, където кожата е по-груба.
Нанесете мекия и приятен крем за тяло.
Благоприятно разпръсквайте ароматизирана вода върху цялото си тяло, за да се насладите напълно на полезните ароматерапирни качества на етеричните масла.

Нисък риск от алергии
Тестван дерматологично
Без парабени

Произведено в Италия
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет