Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 46 от 107
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 22 December, 2018.

Pupa Bird 3 Грим палитра -010254A011

Модел грим
Производител Pupa
Цена: 40.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Съдържа продукти за грим за лице, очи и устни.

Компактният руж определя и оформя лицето, а хайлайтъра подобрява чертите на лицето.
Компактните сенки с мека, пигментирана и лесна за смесване текстура ви позволяват да създадете ефективен резултат и уникален вид.
Основата за очите е идеална база и увеличава тяхното задържане.
Ярките кремове за устни правят устните ви дефинирани и сияещи, а пълноцветните матови кремове ги покриват с изискан кадифен ефект. Класическият крем за устни с топяща се текстура дава безупречен цвят на устните и супер-лъскавият гланц увеличава обема.

ЛИЦЕ
1 хайлайтър
1 компактен руж

ОЧИ
1 основа
5 компактни сенки
1 апликатор за очи

Устни
2 блестящи крема за устни
2 матови крема за устни
1 класически крем за устни
1 гланц

Нанесете компактния руж върху скулите, от бузите към скулите и обратно, за да определите и изваете лицето. Използвайте многофункционалния хайлайтър, за да създадете леки отражения на светлината на скулите, носа и покрай него. Нанесете основата и след това по-светлите сенки за очи близо до ъгъла на окото и под арката на веждите, за да създадете привлекателни отражения на светлината. Използвайте междинните нюанси на мобилния клепач. С леки потупвания добавете с по-тъмен цвят, за да удължите визуално и да подчертаете окото. Нанесете крема за устни, започвайки от центъра на горната устна към ъглите и след това повторете на долната устна, този път започвайки от ъглите и работейки към центъра.
Изберете финала си:
Блестящ крем за устни: за живи цветове с винилов ефект
Мат крем за устни: за изискан кадифен ефект
Класически крем за устни: за пълноцветни и меки устни
Нанесете гланца след крем за устни, в центъра на устните си, за 3D обем. Нанесете го самостоятелно върху устните си, за да ги направите ултра-лъскави.