Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 50 от 107
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 22 December, 2018.

Pupa Bird 4 Грим палитра -010255A003

Модел грим
Производител Pupa
Цена: 55.00лв.
Коментари
Богат асортимент от продукти за цялостен грим за лице, очи и устни. Коректорът свежда до минимум малките несъвършенства на кожата, кремообразният руж придава на лицето ви естествен ефект и компактният руж го изваява. Крем хайлатъра създава желани отражения на светлината, а компактният дава чист светлинен ефект. Компактните сенки с мека, пигментирана и лесна за смесване текстура ви позволяват да създадете ефективен резултат и уникален вид. Праймъра за очите е тяхната идеална основа и увеличава задържане, докато моливът на очите очертава и придава дълбочина на външния вид. Ярките кремове за устни правят устните дефинирани и лъчисти, а класическите кремове за устни с топяща се текстура ги покриват с безупречен цвят, а матовите кремове за устни ви позволяват да получите сложен кадифен ефект. Супер-лъскавият гланц увеличава обема на устните ви.

ЛИЦЕ
1 коректор
1 крем руж
1 компактен руж
1 крем ХАЙЛАЙТЪР
1 компактен хайлайтър

ОЧИ
1 основа
6 компактни сенки
1 молив за очи
1 двоен апликатор

Устни
2 блестящи крема за устни
2 класически крема за устни
2 матови крема за устни
1 блясък

Използвайте коректора, за да сведете до минимум тъмните кръгове и несъвършенствата на кожата. Нанесете кремообразния руж върху бузите , или компактния руж върху скулите ви, от бузите към скулата и обратно, за да определите и изваете лицето.
Нанесете многофункционалния крем хайлайтър на скулите и носа , за да създадете леки отражения на светлината. Нанесете основата и след това по-светлите сенки за очи близо до ъгъла на окото и под арката на веждите, за да създадете привлекателни отражения на светлината. Използвайте междинните нюанси на мобилния клепач. Интензирайте движението с по-тъмната сянка, за да удължите визуално и определите окото. Нанесете молива , за да придадете по-голяма дълбочина на окото. Нанесете крема за устни, започвайки от центъра на горната устна към ъглите и след това повторете на долната устна, този път започвайки от ъглите и работейки към центъра.
Изберете финала си:
Блестящ крем за устни: за живи цветове с винилов ефект
Класически крем за устни: за пълноцветни и меки устни
Мат крем за устни: за изискан кадифен ефект
Нанесете гланца след крем за устни, в центъра на устните си, за 3D обем. Нанесете го самостоятелно върху устните си, за да ги направите ултра-лъскави.