Горе

Pupa BREAST ENHANCER FIRMING Cream Крем за обем и стягане на бюста 150ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 2 от 2
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 14 November, 2016.

Pupa BREAST ENHANCER FIRMING Cream Крем за обем и стягане на бюста 150ml

Модел Крем
Производител Pupa
Цена: 74.00лв.
Коментари
Крем за обем и стягане на бюста 150мл

BREAST ENCHANCER FIRMING CREAM

За всички онези жени, които имат малки гърди, или за жени, чиито гърди изглежда празни, например след внезапна загуба на тегло, след бременност и кърмене периоди, или поради нормалния процес на стареене. Също така идеален за тези, които търсят по-закръглена и пухкав контур на гърдата.

Незабавен ефект: от първите приложения на кожата, тя е по-гладка, плътна и еластична. Ден след ден гърди изглеждат кръгли, по-пълни и те придобиват нов обем. Тъканите на кожата постепенно се тонизират и стягат, кожата е по-еластична.

Изключителната формула с Volufiline благоприятства натрупването на липиди в мастните клетки, стимулиране на физиологичния кожен механизъм. Този козметичен липо-пълнене действие генерира увеличаване на дебелината на мастната слой на кожата и следователно увеличаване на обема на гърдите.

ПРОГРЕСИВНО СТЯГАЩО ДЕЙСТВИЕ

Изключителен избор на натурални активни съставки подобрява качеството на кожата.

Vit-a-like: стимулира синтеза на колаген.

Bio-соев Комплекс: във висока концентрация, стимулира клетъчната жизненост.

Повишава еластичността на кожата

Комбинираното действие на витамин Е (защита срещу свободните радикали), и Витамин F (подсилване на бариерен ефект), помага за по-добра подкрепа на промяната в обема и прави кожата гладка, еластична и перфектно защитена.

Нанесете с деликатни кръгови движения 2 пъти дневно (сутрин и вечер), като се започне от долната част на гърдата и се избягват зърната.

Ние препоръчваме да се прилага продукта два пъти на ден в продължение на най-малко 8 седмици: на сутринта, така че продуктът изпълнява своите действия в рамките на деня, и през нощта, за да може да бъде ефективно през нощта.
Лечението е с интензивен ден & нощ действие.

ПОДДРЪЖКА
Що се отнася до козметични процедури, след първоначално основно лечение, винаги трябва да се премине към поддържаща фаза за да се задържат постигнатите резултати.
 Всички права запазени © 2000-2022 Парфюми.нет